Gong Badak
Kuala Terengganu 22120

Tentang Kami

Hai & Assalamualaikum,

Selamat datang ke lubuk sewa lori terengganu, Lori Sewa Terengganu. Nama saya Faris, boleh panggil saya Faris Lori. Saya menyediakan khidmat lori sewa 1 tan 3 tan dan 5 tan. Dengan Tagline “Lori kami harga anda” kami juga menawarkan khidmat lori sewa di seluruh malaysia.

Berpindah sememangnya sangat memeningkan terutamanya memikirkan bagaimana cara untuk mendapatkan lori sewa pada harga budget serta tenaga kerja untuk mengangkat barang-barang anda. Tambahan lagi terdapat cerita-cerita kurang enak di dengar berkenaan sering kali di tipu oleh syarikat lori sewa. Usah risau, dengan kepakaran kami dalam bidang logistik dan sewa lori sewa, insyallah kami akan memberikan khidmat yang terbaik untuk anda, tanpa hidden charge !!

Ringkasnya tentang Faris, saya merupakan pemilik Faris Lori, berdaftar di bawah SSM. Saya menjalankan servis lori seca secara full time. Anda tidak perlu ragu-ragu berurusan atau menggunakan khidmat servis lori sewa saya kerana terdapat lebih dari 1000+ pelanggan yang menggunakan khidmat telah saya sangat berpuas hati.

Open chat
Hi, Apa Boleh Kami Bantu Tuan/Puan? WhatsApp Untuk Pertanyaan